Informacja prasowa: Seria U500, nasze nowe ładowarki!

INNOWACJA W SŁUŻBIE ROLNICTWA: Odkryj nową gamę ładowaczy z serii U500, zaprojektowaną przez MX do pracy na co dzień

Z dumą przedstawiamy gamę ładowaczy z serii U500, zaprojektowaną, aby zrewolucjonizować pracę w terenie.

Nasz nowy produkt, będący owocem ciągłych badań, uosabia bezkompromisową innowacyjność. Zaprojektowano go w celu zaspokojenia różnorodnych potrzeb dzisiejszych i przyszłych rolników.
Nowa gama z serii U500 składa się z 16 modeli ładowaczy zarówno z układem poziomowania jak i bez. Oferuje idealne połączenie wysokości i siły podnoszenia, zapewniając większą wydajność w codziennej pracy.

W jaki sposób nasza gama ładowaczy zmienia zasady gry?

Seria U500 wynosi wzornictwo i innowacyjność na wyższy poziom.
Ładowacz jest ucieleśnieniem synergii między najnowocześniejszą technologią a codziennym, praktycznym doświadczeniem.

Poprawiona ergonomia zwiększa wydajność

Gama serii U500 wyróżnia się całkowicie przeprojektowaną ergonomią, w której postawiono na dobrą widoczność i prostotę. Dzięki pomysłowym funkcjom, takim jak mechaniczny układ poziomowania i niska belka poprzeczna, ładowacz zapewnia wyjątkową widoczność zarówno podczas pracy, jak i przy zaczepianiu.

Uproszczona konstrukcja doskonale dopasowana do ciągnika

Ładowacz U500 ma uproszczoną konstrukcję i jest zintegrowany z ciągnikiem, co gwarantuje optymalną współpracę.
Hydraulika i elektryka w połączeniu z wysokiej jakości wykończeniem zapewniają wyjątkową trwałość
i łatwą konserwację.

Sprawdzona jakość i bezkonkurencyjna wszechstronność

Od momentu powstania w 1951 roku, głównym credo MX jest jakość. U500 jest tego namacalnym dowodem. Aby zapewnić wydajność i trwałość konstrukcji ładowacza, przed dostawą jest ona dokładnie testowana. Model U500 niezawodnie sprawdza się w różnych zastosowaniach, od rozładunku po przekładanie materiałów.

Szeroki wachlarz kompatybilnego oprzyrządowania

Od funkcji AUTO-UNLOAD* i AUTO-LEVEL* po potężne światła robocze (nowość), MX umożliwia takie dostosowanie ładowacza, aby zapewniał on optymalną wydajność w każdej sytuacji.

WYŁĄCZNIE W MX: EASY-PLUG, DEKOMPRESJA 3. FUNKCJI

Firma MX opracowała rewolucyjną funkcję, która eliminuje ograniczenia i przyspiesza produktywność: system dekompresji 3. funkcji pozwalający łatwo zaczepiać i odczepiać narzędzia. Funkcja ta jest dostępna wyłącznie w MX.

EASY-PLUG jest to sprytny system, który dzięki łatwemu dostępowi do przedniej części ładowacza umożliwia dekompresję 3. funkcji poprzez proste przestawienie czerwonej dźwigni.

Dzięki zastosowaniu systemu Easy-Plug uprościsz obsługę i zmaksymalizujesz wydajność!

U500 W LICZBACH

• + 15 opcji do wyboru
  • + 9000 kompatybilnych ciągników
  • – 60 sekund – czas zaczepiania/odczepiania ładowacza

> SPRÓBUJ SZCZĘŚCIA I WYGRAJ 1. LIMITOWANĄ EDYCJĘ ŁADOWARKI U510 GOLD!

Spróbuj szczęścia!